Vlees

KoeNatuurboerderij Zegveld

Theo en Truus Spruit verkopen vleespakketten met rundvlees of kalfsvlees van hun eigen veenweidevlees, maar alles is ook los verkrijgbaar. Op de natuurboerderij houden wj koeien op een eerlijke en ambachtelijke wijze met respect voor de natuur. De stierkalfjes zijn op de boerderij geboren en opgegroeid in ruime groepshuisvesting op stro. Het vlees is niet blank maar rose, door de voeding en bewegingsvrijheid. En vooral lekker! Het rundvlees komt van jonge koeien, het vlees is vol van smaak. Wilt u meer weten? Bel 0348-691382, of stel uw vraag via ons mail-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 KoeDe Vleesspecialist Emmy Voordouw

We verzorgen voor u vers varkensvlees uit de streek en vers lamsvlees.
We hebben diervriendelijk en (h)eerlijke kip van tante Door kippen. We doen ook veel met BBQ-vlees en kunnen uw BBQ ook compleet voor u verzorgen.
Voor meer actueel nieuws en leuke verhalen kan u ook altijd terecht op onze eigen internet site:  www.devleesspecialist.nl U kunt ons telefonisch ook bereiken op: 0655226420 of u kunt ons altijd een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verder staan wij iedere zaterdag met heel veel plezier voor u klaar om u van dienst te zijn en met (h)eerlijke producten naar huis te laten gaan.
Ons assortiment wisselt met de week om altijd van alles wat te hebben en heerlijk te kunnen wisselen aangepast op de seizoenen.
We hebben ook voor u iedere week weer aantal vleeswaren. die we voor u ter plaatse snijden op de snijmachine of een heerlijke worst soort die u thuis kan snijden voor op brood of bij de borrel. We hopen u graag eens te verwelkomen aan de kraam of op onze eigen website. 

Je proeft het ambacht op Streekmarkt Woerden!

 

Deze week

 appel.gif - 655 bytesAppels en peren van Smorenburg

ui.gif - 670 bytesBiologische groenten van de Kweektuin

boterham.gif - 662 bytesMeters molenbrood!
Bij bakkerij De Leeuw

kraam.gif - 673 bytesNoten, superfoods en meer van Raaphorst noten

Veenweidevlees.

Verse snijbloemen

Kaasboerderij Janmaat

Vers vlees bij Voordouw

Laat je verrassen!