Organisatie Streekmarkt Woerden

De Streekmarkt Woerden is de oudste wekelijkse Streekmarkt van Nederland. Sinds augustus 2003 zijn producenten uit de omgeving elke week met hun producten in het centrum van Woerden aanwezig. Streekmarkt Woerden biedt sfeer, gezelligheid en een geïnteresseerd publiek dat van eerlijke en verse producten houdt. Dit kan alleen maar met de hulp van vele vrijwilligers en een vaste trouwe klantenkring.

 

Streekmarkt Woerden is onderdeel van de Stichting Agrarisch Centrum Woerden. Grote activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door Woerden Buitenste Binnen en in samenwerking met de Woerdense middenstand, horeca, de gemeente Woerden, aanbieders van plattelandstoerisme en kaashandelaren, agrarische verenigingen in het ommeland en nog veel meer particuliere ondernemers.

 

De uitvoering van de Streekmarkt Woerden is in handen van de streekmarktcommissie. Deze bestaat uit: Ariën Smorenburg (voorzitter) en Irma van Kreij (secretaris). 

 

Wij voegen ons naar de regels van de Marktverordening en het Uitvoeringsbesluit marktverordening van de gemeente Woerden. 

Uitvoeringsbesluit Marktverordening

Je proeft het ambacht op Streekmarkt Woerden!

 

Deze week

 appel.gif - 655 bytesAppels en peren van Smorenburg

ui.gif - 670 bytesBiologische groenten van de Kweektuin

boterham.gif - 662 bytesMeters molenbrood!
Bij bakkerij De Leeuw

kraam.gif - 673 bytesNoten, superfoods en meer van Raaphorst noten

Veenweidevlees.

Verse snijbloemen

Kaasboerderij Janmaat

Vers vlees bij Voordouw

Laat je verrassen!