Bakker De Leeuw gebruikte tot nu toe meel uit korenmolen De Windotter in IJsselstein. Nu De Windhond weer enige honderden kilo's meel per week produceert, gaat hij Woerdens meel gebruiken. Nog twee Woerdense bakkers doen hetzelfde.
Wie wil, kan de productie van het Windhondmeel met eigen ogen zien. Als de wieken van de molen draaien, zijn bezoekers welkom. Dolman werkt doorgaans een dag in de week op De Windhond. Verder geven gidsen van Het Gilde Woerden rondleidingen met uitleg in De Windhond, op woensdagmiddagen van 14 tot 16 uur.

Je proeft het ambacht op Streekmarkt Woerden!

 

Deze week

 appel.gif - 655 bytesAppels en peren van Smorenburg

ui.gif - 670 bytesBiologische groenten van de Kweektuin

boterham.gif - 662 bytesMeters molenbrood!
Bij bakkerij De Leeuw

kraam.gif - 673 bytesNoten, superfoods en meer van Raaphorst noten

Veenweidevlees.

Verse snijbloemen

Kaasboerderij Janmaat

Vers vlees bij Voordouw

Laat je verrassen!